Aplicatii pentru incalzire:Arzatoarele si cazanele noastre se folosesc pentru satisfacerea nevoilor de caldura si apa calda pentru utilizatorii domestici (vile, instituţii, cartiere de locuinţe, hoteluri, scoli, sere ş.a.), comerciali si industriali.
Aplicatii in agricultura:sere, uscatoare pentru diverse necesitati de incalzire: arzatoare pentru completarea generatoarelor de aer fierbinte, uscatoare pentru cereale si diferite tipuri de cuptoare. Aplicatiile pot fi personalizate in functie de necesitatile specifice ale clientilor.
Aplicatii din industria metalurgica:arzatoare pentru fabrici de lacuri si vopsele, cuptoare pentru topire si fabricarea de produse din metal
Aplicatii din industria alimentara:furnizam arzatoare si aplicatii pentru orice tip de cuptoare pentru coacerea painii si a pastelor, producerea de abur pentru procese tehnologice din fabricile de lapte etc.
Aplicatii pentru statii de asfalt si constructii:furnizam produse pentru statii de asphalt, gospodarii de bitum, ulei, combustibili diversi. Arzatoarele se folosesc pentru procesele de producere a asfaltului, bitumului etc.care necesita caldura in procesele tehnologice.
Aplicatii in industria textile, ceramic, sticla:Fabricile de textile necesita abur pentru curățenie, călcat, uscarea țesăturilor și fibrelor. Fabricile de sticla si ceramica au nevoie de arzatoare speciale destinate proceselor de topire, mixare, uscare.
Aplicatii pentru incineratoare:furnizam arzatoare pentru incinerarea deseurilor de diverse tipuri de la deseuri vegetale la deseuri animale.
Aplicatii din industria petrochimica:generatoare de abur pentru industria extractiva, etc.
Aplicatii pentru modernizarea :fabricilor prin dotare cu arzatoare noi, mai eficiente care sa fie mai sigure si care emit mai putine noxe.
Aplicatii pentru industria lemnului, peleti si alti combustibili:furnizam cazane care sa functioneze pe gaz/ lemn sau peleti. De asemenea livram arzatoare duale care sa functioneze pe gaz, ulei usor, Cazanele si arzatoarele se pot proiecta pentru a deservi necesitatile specifice ale clientului.

Prezentare

Societatea comerciala S.C. SOREVA IMPEX S.R.L Cluj Napoca activeaza de 20 de  ani în domeniul termoenergetic ...Citeste mai mult

Furnizori

Marcile comercializate de SC SOREVA IMPEX SRL  apartin unor firme cunoscute...Citeste mai mult

Aplicatii

Aplicatii pentru incalzire:Arzatoarele si cazanele noastre se folosesc pentru satisfacerea nevoilor ...Citeste mai mult